top of page

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Τρεις Δεκαετίες Αριστείας.

Ποιοι είμαστε και τι κάνουμε

Ο Όμιλος Destel ιδρύθηκε το 1991 από τον καπετάν Παναγιώτη Δεγρέα. Σήμερα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Έχοντας μια μεγάλη ποικιλία αναγνωρισμένων προϊόντων σε απόθεμα μπορεί να προμηθεύσει πελάτες από όλη τη ναυτιλιακή βιομηχανία, τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην καρδιά του Πειραιά. Η Destel αναπτύσσεται συνεχώς κάνοντας νέες συνεργασίες και εμπλουτίζοντας πάντα τον κατάλογο προϊόντων και τις υπηρεσίες της.

Η διεθνής προοπτική μας συμπληρώνεται από το μακροπρόθεσμο όραμα και τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης, επομένως, η εταιρεία δίνει έμφαση στην προσφορά άρτιων υπηρεσιών. Σε μια συνεχώς εξελισσόμενη και ανταγωνιστική αγορά, στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε σχέσεις που δίνουν έμφαση στην εμπιστοσύνη και τον σεβασμό.

Ιστορικό Εταιρείας

Με τη βοήθεια ορισμένων από τα πιο σημαντικά ορόσημα στην ιστορία μας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη του Ομίλου Destel προς τον διεθνή όμιλο που έχει γίνει σήμερα.

1991 

Μετά από μια - πάνω από μια δεκαετία - εξαιρετικά αξιέπαινη καριέρας εξυπηρετόντας μεγάλους Ναυτιλιακούς Οίκους και τα πλοία τους ως αξιωματικός, πρώτος αξιωματικός και καπετάνιος, πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί και να αναπτυχθεί μια αξιόπιστη και μπροστά από την εποχή της εταιρεία προμήθειας ανταλλακτικών, θέτοντας έτσι τον ακρογωνιαίο λίθο για το μέλλον του Ομίλου και η Destel να γίνει ένας από τους κορυφαίους Προμηθευτές στην Ελλάδα. Η Destel Marine ιδρύθηκε από τον καπετάν Παναγιώτη Δεγρέα και ξεκίνησε να λειτουργεί ως προμηθευτής ανταλλακτικών στο κέντρο του Πειραιά, με τη λέξη οικογένεια χαραγμένη στις βασικές της αξίες.

1994

Αυτά τα τρία χρόνια έπαιξαν ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη βασικών συνεργασιών και στη δημιουργία εμπορικών συνεργασιών επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της εταιρείας από την Ευρώπη σε όλο τον κόσμο . Κατανοώντας το μέλλον και την ανάγκη για ολιστικές ναυτιλιακές υπηρεσίες η Destel Marine ασχολήθηκε με την εμπορία καυσίμων και λιπαντικών παγκοσμίως.

1996 

Χρησιμοποιώντας τα τελευταία πέντε χρόνια ως μέτρηση αγοράς και ανάλυση πελατών, ήταν πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι η προσφορά ολιστικών υπηρεσιών ήταν το μέλλον της Ναυτιλίας. Αυτή η παρατήρηση είχε ως αποτέλεσμα την ίδρυση του Ομίλου Destel SMPC για την παροχή ειδών καμπίνας και καταστρώματος αλλά και προμήθειες, ενώ δρώντας παράλληλα με την Destel Marine καλύπτει κάθε ανάγκη ενός πλοίου σε κάθε Ελληνικό λιμάνι. Χρησιμοποιώντας παγκόσμιες συνδέσεις από την αυγή της νέας χιλιετίας, η Destel καταφέρνει να είναι μια από τις λίγες εταιρείες που μπορούν να προμηθεύουν πλοία σε κάθε λιμάνι της Κίνας μέσω της θυγατρικής μας εταιρείας που βασίζεται στο λιμάνι του Qingdao, καθώς και σε πολλά βασικά λιμάνια σε όλο τον κόσμο (π.χ. Σιγκαπούρη, ΗΑΕ και πολλά άλλα ).

''Η διεθνής μας προοπτική συμπληρώνεται από το μακροπρόθεσμο όραμα και τις αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης''

2007 

Το πάθος για ανάπτυξη οδηγεί στην ίδρυση των Destel Ναυτιλιακών Πρακτορείων LTD αυξάνοντας τον τομέα των υπηρεσιών μας και πάντα υπό την αξιοπιστία της Destel. Άμεσα και λόγω των ήδη υπαρχόντων συνδέσεων στα ελληνικά λιμάνια, τα Ναυτιλιακά Πρακτορεία Destel καταφέρνουν να καλύψουν όλες τις διαδικασίες για ασφαλή διέλευση, διακίνηση φορτίου (υγρό & στεγνό) και παροχή πλήρους υπηρεσιών και αλλαγές πληρώματος για κάθε τύπο σκάφους – όχι μόνο – σε κάθε λιμάνι της Ελλάδας, αλλά στη Σιγκαπούρη και την Κίνα μέσω των αντιπροσωπευτικών γραφείων μας.

2014 

Ενώ χρησιμοποιούσε τη Destel Marine ως έμπορο καυσίμων και λιπαντικών μέχρι στιγμής, το όνειρο για περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα υλοποιήθηκε τελικά στο Ντουμπάι με την ίδρυση της Destel Energy DMCC , όπου ένα ήδη εκτεταμένο πελατολόγιο θα αποτελούσε κόμβο για περαιτέρω επέκταση και ανάπτυξη με την εμπορία ναυτιλιακών αποθηκών, λιπαντικών και προϊόντων διύλισης πετρελαίου. Η ήδη εδραιωμένη εμπειρία ως προγραμματιστής επιχειρήσεων και προμηθευτής/έμπορος πλοίων καυσίμων δίνει τη δυνατότητα να παρέχει αποτελεσματικές ποιοτικές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές στους πελάτες της, σε πλήρη συμμόρφωση με τους πιο πρόσφατους διεθνείς κανόνες και κανονισμούς.

ΤΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Το Οραμα μας

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε παγκόσμια αριστεία. Να ελαφρύνουμε το βάρος σας ως εφοπλιστής ή ως ναυλωτής. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας αξιόπιστες και επαγγελματικές λύσεις θαλάσσιων υπηρεσιών με έμφαση στην ασφάλεια, την υγεία, την ποιότητα και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Η Αποστολή μας

1. Δημιουργία λειτουργικής αποτελεσματικότητας.

2. Αύξηση της διαφάνειας.

3. Πρωτοποριακές σκέψεις για βέλτιστες λύσεις.

4. Φιλοδοξία για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

5. Επιδιώκουμε τη συνεχή βελτίωση.

6. Τεχνολογική προσαρμογή για την προστασία του μέλλοντος.

7. Αξιόπιστοι και ακλόνητοι στις δεσμεύσεις μας.

Αξίες

Οι βασικές μας αξίες είναι χαραγμένες στο όνομα της εταιρείας μας:

Τι σημαίνει DESTEL

Devotion

Excellence

Sincerity

Trust

Esteem

Liability
bottom of page